Totalentreprenad Västerås, Hallstahammar & Surahammar - allt inom bygg!


Vi hjälper dig med totalentreprenad i Västerås, Hallstahammar & Surahammar med omnejd!


Söker du en pålitlig partner inom bygg som kan ta sig an hela ditt projekt på totalentreprenad? Vi på Mälarbygg i Västerås arbetar brett inom bygg och tar oss an alla typer av uppdrag som inom totalentreprenad - från första spiken till färdigt projekt! Vi har funnits sedan 1985 och har sedan dess hunnit med omfattande projekt i Västerås, Hallstahammar och Surahammar med omnejd. Vi har byggt allt från hus och bostäder till kommersiella lokaler som terminalhallar och fabriker. Tack vare vår erfarenhet, höga kunskapsnivå och breda kontaktnät är vi en partner som kan erbjuda totalentreprenad för ditt projekt – från idé till färdigt projekt. Oavsett om du ska bygga nytt i stor eller liten skala står vi redo att hjälpa till.


Totalentreprenad i Västerås, Hallstahammar och Surahammar - bygg med dina önskemål i fokus


För att lyckas bra inom nybyggnation och totalentreprenad räcker det inte att ha koll på ritningarna och bygga effektivt. Vi på Mälarbygg i Västerås vet att vi når bäst resultat när vi har en god dialog med våra kunder och har deras önskemål i fokus. Vi är därför alltid angelägna om att ta reda på vad du som kund faktiskt efterfrågar och har för förväntningar, först då kan vi både fånga upp projektets dolda möjligheter och behov och hitta de bästa lösningarna. Vår ambition är att ha kvalitet i fokus samtidigt som vi har en enkel och strukturerad organisation med korta beslutsvägar. Det leder till effektivitet och skapar tydlighet för våra kunder.

Har du frågor kring totalentreprenad & bygg?


Kontakta oss gärna om ni har frågor om hur vi arbetar med byggnation eller totalentreprenad, om du önskar pris eller helt enkelt bara vill bolla din idé med oss. Vi har kapacitet att arbeta med både små och stora jobb och räknar mer än gärna på ditt projekt.
nybyggnation-vasterås-totalentreprenad-västeråsnybyggnation-vasterås-totalentreprenad-västerås

Förutom totalentreprenad hjälper vi dig med bland annat:

  • Utförandeentreprenader
  • Om- och tillbyggnader
  • Stam- och badrumsrenoveringar
  • Byggnadsvård
  • Byggservice
  • Bygga nytt
  • Totalentreprenad Västerås
  • Totalentreprenad Hallstahammar
  • Totalentreprenad Surahammar