Badrumsrenovering – renovera badrum i Västerås, Hallstahammar & SurahammarBadrumsrenovering – renovera badrum i Västerås, Hallstahammar & Surahammar

Badrumsrenovering – renovera badrum i Västerås, Hallstahammar & Surahammar


Letar du efter en pålitlig byggfirma som kan renovera badrum i Västerås, Hallstahammar & Surahammar med omnejd? Vi på Mälarbygg har nöjda kunder i hela Västmanland och hjälper dig gärna med badrumsrenoveringen. Alla våra hantverkare är certifierade och har både utrustningen som krävs för jobbet och behörighet för arbete i våtrum. Vi är stolta över vår kunskapsnivå och levererar gång på gång färdiga badrum åt nöjda kunder – bli en av dem du också och låt oss räkna på ditt projekt!

Renovera badrum blir enkelt med oss

Vi är ett företag med bred kompetens som gärna tar hela ansvaret för ditt projekt – från ritning till färdigt badrum. Du får dessutom en och samma kontaktperson som hjälper dig med planering och kan svara på frågor under hela projektets gång. Att fixa ditt drömbadrum har aldrig varit enklare!


Vår arbetsmetod vid badrumsrenovering

Mälarbygg har alltid kvalitet och tydlighet i fokus. Vårt företag har en enkel och strukturerad organisation vilket leder till korta beslutsvägar och effektivitet för våra kunder. Så här ser processen vid badrumsrenovering ut:
  •     Du kontaktar oss för offert
  •     Vi bokar ett första möte
  •     Godkännande med tydligt avtal
  •     Vi planerar ditt projekt
  •     Byggstart

Vi tar hand om allt vid badrumsrenovering

Eftersom du inte behöver kontakta några andra företag än oss kan du som kund sedan släppa allt och låta oss sköta jobbet. Men skulle du ha frågor eller synpunkter under projektets gång står din projektledare alltid redo att hjälpa till.

Har du frågor, önskar offert eller vill du bara bolla din idé med oss? Kontakta oss!